Zdravje je vaša odločitev in odgovornost

Vaginalna kopel

Kopel za ženske je starodavni tretma, ki so ga že od nekdaj izvajale pripadnice vseh ras. Z njo so se razvajale tako Indijanke kot Afričanke, Azijanke ter druge.


Zakaj so to počele? Poznale so odličen in prijeten, predvsem pa nežen in sproščujoč način za ohranjanje svojega intimnega zdravja. Te ženske so intuitivno čutile, da jim vaginalna kopel pomaga tako pred menstruacijo, kot tudi po njej.


To je bila in je še vedno odlična metoda ohranjanja higiene pri ženskah vseh starosti. O teh skrivnostih so babice in mame poučile mlade punce.

Delovanje kopeli

Ali veste, da ima vaginalna kopel številne pozitivne koristi za sodobno žensko? Yoni kopel deluje pozitivno na žensko telo tako na telesni kot tudi na energijski ravni.


Ali je Yoni kopel priporočljiva tudi za moške?
Izkušnje kažejo pozitiven učinek v primeru hemeroidov, vnetij, prostate, inpotence, ipd. Že v zgodovini so tako zdravili naštete težave.

Koristi Yoni Spa

Redno prakticiranje vaginalne parne kopeli vam bo zmanjšalo menstrualne bolečine in jih verjetno tudi odpravilo.

Ali imate pogoste težave z mehurjem? Tudi v tem primeru, boste čutile pozitivno izboljšanje in se znebile neprijetnega občutka srbenja in siljenja na vodo.


Dodatna korist yoni spa kopeli je tudi ta, da pomaga odpraviti hemoroide, ki ste jih pridelale po porodu ali zaradi stresnega življenja. Prednost kopeli je tudi ta, da boste z njeno pomočjo nadgradile osebno intimno higieno. Končen rezultat bo boljše počutje.

Yoni kopel in spolnost

Koristi yoni kopeli za žensko so res številne. Zato bi jo vsaka ženska morala nujno poznati. Ne samo, da se po kopeli počutimo sproščeno in imamo občutek, da je z nas popadala teža vsakodnevnih izzivov, izboljša se nam libido.


Kar posledično pomeni kvalitetnejše spolno doživetje. Začutile boste svojo ženskost, lepoto in moč, ki se skriva v vsaki ženski.


Ali imate pogosta vaginalna vnetja?


Tudu tukaj lahko pomagajo te blagodejne kopeli. Zakaj bi se odpovedovale užitku v intimnosti, če obstajajo naravne rešitve za izboljšanje le tega.


Če je ženska zadovoljna sama s sabo in se počuti energijsko napolnjena in umirjena, bo bolj zadovoljila sebe in svojega moškega.

To pa prinaša mir in zadovoljstvo obema.